Вече е пролет, и въпреки лошото време, което все пак

...
Вече е пролет, и въпреки лошото време, което все пак
Коментари Харесай

Пролетен хороскоп 2018! Най-после птичето ще кацне на рамото на 2 зодии, които ще бъдат щастливи!

Вече е пролет, и макар неприятното време, което въпреки всичко скоро ще отмине, тъй като пролетта настава непреклонно, дано настроението ви да е слънчево и да огрява хората към вас, когато няма слънце! Вижте, какво ви вещаят звездите напролет, най-хубавият сезон!
Пролетен хороскоп Овен
Честит рожден ден! Чакахте цяла година, с цел да изпитате още веднъж огъня, което е напълно безусловно, тъй като вие сте представители на съществения огнен знак. Слънцето, Меркурий и Венера ще бъдат във вашия знак на 20 март, което значи, че целият свят ще се усеща жив с самодейната сила на Овена. Вие сте шеф на първия дом на Аз-ът и той се завръща на своето място. Наслаждавайте се на възприятието светът да върви във вашата посока и да приема огнените ви привички. Всичко в изобретателните и енергийните ви равнища ще се увеличи, в случай че му позволите. В същото време Марс влиза в знака на Козирог, а тази позиция значи, че към този момент ще усещате прилива на сила в десетия дом на кариерата. Използвайте тази искра рационално!
Пролетен хороскоп Телец
Ще се чувствате необичайно сега, защото интуицията ви ще демонстрира неща, с които кардинално не желаете да се сблъсквате. Преминаването през 12-тия дом на неосъзнатото е мъчно, само че въпреки всичко е належащо преди рождения ви ден в края на април или началото на май (който сме сигурни, че очаквате с извънредно за вас нетърпение). Изпитвате доста подозрения за това кой желаете да бъдете и сме сигурни, че ви е мъчно да живеете в неосъзнатото, само че дръжте се – в случай че се справите с това огнено време даже когато ви пари, това ще премине и ще се сдобиете с нови познания за себе си. Те ще създадат вашия сезон още по-ползотворен.
Пролетен хороскоп Близнаци
О, Близнаци. Единадесетият ви дом осветява началото на пролетта и гори огън в областта на другарството ви. Уверете се, че на 100% знаете с кого желаете да прекарате време, преди да излезете с който и да било. Учите се да не се примирявате или пък да бягате в разнообразни направления. Това е сложен урок, само че опциите, които открива пред вас, си заслужават. Не се тормозете да извършите нещо нехарактерно за себе си и покажете на хората, които обичате, какво изпитвате към тях. Те ще се нуждаят от компанията ви даже повече от преди!
Пролетен хороскоп Рак
Дръжте се, Раци. Преминавате през десетия дом на кариерата сега, което не е вашето натурално леговище. Той е шеф на вашата диаметралност – Козирогът, по тази причина и се чувствате по-несигурни, тъй като не можете да употребявате топлината си, с цел да се справите с професионалните спорове, които надушвате. Може да се притеснявате за това къде се намирате в живота, само че помнете силата си. Родени сте, с цел да носите благополучие на останалите и приемете това като опция – ще се справите!
Пролетен хороскоп Лъв
Ще се чувствате извънредно продуктивни по време на пролетното равноденствие! Цъфтите, когато става по-топло, а и слънцето ви се намира в деветия дом на философията, по тази причина може да достигнете до непредвидени прозрения. Като огнен знак ще се влюбите в изобретателната сила, която стартира да се влива във вас. Вашите договаряния, диалози и цялостната ви прочувствена просветеност ще бъдат възнаградени – само че първо би трябвало да помислите за това, което в действителност желаете и какви са чистите ви планове. След това вижте по какъв начин го получавате!
Пролетен хороскоп Дева
Деви, ще преживеете известно търсене на душата си с настъпване на пролетта. Обвинявайте осмия дом, който ръководи прераждането. В него се случват доста неща, а новата луна влиза в противоположния ви знак – Риби.
Именно поради това може да се чувствате прочувствени и комплицирани по време на пролетното равноденствие, само че се опасявайте. Ориентираната към детайла природа ще ви помогне бързо да поемете надзор над протичащото се и се пробвайте да се освободите от нещата, които не зависят от нас. Почивката е най-хубавото нещо, което можете да извършите за себе си. Ще станете по-силни и умни по-късно.
Пролетен хороскоп Везни
Ще процъфтявате с настъпването на пролетта, защото ще виждате неща, протичащи се в седмия дом на партньорството, който е ваш шеф. Не единствено Слънцето, само че и Меркурий и Венера ще бъдат в любовната ви зона, по тази причина се пригответе да бъдете впечатлени от някого през този сезон. Не казвайте, че не сме ви предизвестили! Знакът ви опонира на огнения Овен, само че това ви прави по-добър посланик и балансьор. Всичко, върху което работите, ще приключи цикъла си през пролетното равноденствие, по тази причина се насладете на плодовете на труда си. Независимо дали е нов план, занимание или цел, каквото и да започнете през този месец, е благословено. Просто го направете!
Пролетен хороскоп Скорпион
Помислете за здравето си сега. Имате склонността да се оплитате в тъмните петна, които са по-абстрактни, само че помнете, че имате и физическо тяло. Шестият дом на здравето е основен за вас по време на пролетното равноденствие. Погрижете се за себе си и не устоявайте на изкушението да вършиме най-хубавото за тялото си. Набавянето на нови сили е извънредно значимо за всички, само че най-много за вас.
Пролетен хороскоп Стрелец
В момента се намирате в петия дом на удоволствието и ще научите доста за това. Позволете си да научите какво ви носи наслада и какво не. Препятствията ви ще ви оказват помощ да преоцените себе си, само че ще се справите с тях. Доверете се на инстинктите си и те ще ви донесат най-хубавите вероятни резултати. Марс ще се намира във втория дом на притежанието, което значи, че би трябвало деликатно да наблюдавате финансите си.
Пролетен хороскоп Козирог
Не знаете какво се случва в фамилията ви, само че сте подготвени да се сблъскате с него, щом се раздвижи четвъртият ви дом при започване на пролетта. Може да сте страняли от всичко до момента, само че всяко семейство има своите тъмни секрети. Най-накрая научавате, че подсъзнанието е значимо и че вашето има потребност да се излекува по собствен личен метод.
Пролетен хороскоп Водолей
Вие сте кълбо от сила, копнеещо да комуникира концепциите си. Липсата ви на самообладание е явна, само че положителната вест е, че учите уроците си бързо и успявате елементарно да ги преподадете на останалите. Третият дом на връзката ви е огрян сега и сте подготвени да разговаряте мъдро с останалите. Правите го постоянно, само че в този момент би трябвало да го вършиме и осъзнато.
Пролетен хороскоп Риби
Приземете се в материалния свят, скъпи Риби. Вече не е вашият свят и може да се чувствате отдалечени от духовното, само че не се тревожете. Изберете своя комфорт и усетете въплъщението на втория дом на материалното по този начин, както го прави един Телец. Няма да съжалявате. Новолунието в знака на Риби е късмет да получите отговорите, от които се нуждаете.

Източник: zajenata.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР