Вече е постигнато принципно съглавие между гражданската платформа на Мая

...
Вече е постигнато принципно съглавие между гражданската платформа на Мая
Коментари Харесай

Отровното трио и Мая Манолова се явяват заедно на изборите

Вече е реализирано кардинално съглавие сред гражданската платформа на Мая Манолова " " и " " за общо явяване на идните парламентарни избори. Това оповестиха от триото в известие до медиите.
От него се схваща, че предстпи сключване на съглашение.
 Протестиращи украсиха с кюлчета елха пред Министерски съвет (ВИДЕО) Протестиращи украсиха с кюлчета елха пред Министерски съвет (ВИДЕО)
Протестиращи против кабинета на Бойко Борисов демонстративно украсиха елха против входа на Министерски съвет.  Пред коледното дръвч...
" След оповестението на допустима най-ранна дата за осъществяване на парламентарните избори от президента на Републиката, „ Отровното трио и жителите “ продължи още по-интензивно неофициалните диалози с демократичните сили и сдружения за идния избор. Наша съществена цел остава продължаването на митингите и свалянето от власт на държавното управление на Бойко Борисов ", се споделя още в известието.
По думите на триото нараства готовността за взаимоотношение " по гарантиране на честността на изборите и обезпечаването на без значение наблюдаване, с цел да бъде опазено правото на всеки български жител да гласоподава свободно ".
" Продължаваме настойчиво да търсим вид, носещ политически израз на общия ни митинг против системата. Затова ще продължим да работим за съгласие и вратите ще останат отворени, освен като избирателен модел, а като трайно предпочитание за общи дейности, които да слагат България назад на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развиване ", приключват известието си " Отровното трио ".
Още:
 Отровното трио: Обиколихме над 20 града, на всички места ни пазят служители на реда (ВИДЕО) " Отровното трио ": Обиколихме над 20 града, на всички места ни пазят служители на реда (ВИДЕО)
Искаме властта да се върне при жителите, а не при олигарсите. Това съобщи във Фейсбук живо включване Арман Бабикян - един от представ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР