Вече е по книжарниците Порцелановата нимфа - първата книга за

...
Вече е по книжарниците Порцелановата нимфа - първата книга за
Коментари Харесай

"Порцелановата нимфа" - книга за оцветяване на Исабел Алиенде

Вече е по книжарниците " Порцелановата русалка " - първата книга за оцветяване на латиноамериканската литература Исабел Алиенде, замислена да радва хората от всички възрасти. Автор на илюстрациите е Ана де Лима, преводът е на Катя Диманова, оповестиха от издателство " Колибри ".

Животът на един видимо неугледен човек се трансформира като по знамение поради ново другарство. Но не какво да е другарство, а с русалка, наречена Фантазия. Изящните илюстрации придават необикновен сексапил на тази брошура и придвижват в света на съновиденията, където природата играе основна роля.

Сравнявана с Маркес и други бележити представители на магическия натурализъм, Исабел Алиенде стартира литературната си кариера инцидентно, с цел да се трансформира в най-продаваната латиноамериканска писателка на всички времена. Приходите от авторските права за " Порцелановата русалка " са предопределени напълно за Фондация " Исабел Алиенде ", чиято задача е да оказва помощ на дами и деца в риск.

Читателите на " Детски Дневник " могат да се възползват от 10% отстъпка от цената в Ozone.bg при въвеждане на код Dnevnik10. Поръчай книгата с безвъзмездна доставка тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР