Вече е категорично изяснено,че тялото намерено в района на водоем

...
Вече е категорично изяснено,че тялото намерено в района на водоем
Коментари Харесай

Извънредно! От прокуратурата с първи категорични подробности за второто открито тяло край Негован

Вече е изрично изяснено,че тялото открито в региона на водоем до село Негован е на мъж на възраст сред 60 и 70 години, заяви за " По света и у нас " представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

``
реклама

Още през вчерашния ден стана ясно, че другото намерено тяло е на жена. По данни на правосъдните медици гибелта е настъпила преди към два месеца. В момента проверяващите ревизират всички сигнали за изчезнали или оповестени за търсене хора в този интервал. По време на огледа, какъвто имаше и през днешния ден в региона, където бяха открити телата, са открити още материални доказателства. Сред тях са мокет, с който евентуално са били увити жертвите, портмоне с монети, ключ за автомобил и гилза от огнестрелно оръжие.

" Установени са също по черепите на двете жертви входно изходни рани, които считаме, че са от огнестрелно оръжие. Т. е. преди разчленяването на тези тела, лицата са били убити евентуално с огнестрелно оръжие. На доста ранен стадий се намира следствието и не можем да кажем към момента каква е самоличността на лицата, нито огнестрелното оръжие, с което е породена гибелта, само че тези резултати чакаме от назначените експертизи ", сподели Арнаудова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР