Вече е фиксиран точният час за излизането на Великобритания от

...
Вече е фиксиран точният час за излизането на Великобритания от
Коментари Харесай

Брекзит ще стане факт в 23 ч. на 29 март 2019 г.

Вече е закрепен точният час за излизането на Англия от Европейския съюз. Брекзит ще се случи в 23 ч. по Гринуич на 29 март 2019 година Тези дата и час ще бъдат записани с корекция в законопроекта за излизането на Англия от Европейския съюз, който сега е в парламентарна процедура. А в Лондон камбаните на Биг Бен още веднъж биха след три месеца безмълвие, написа Българска национална телевизия.

Точно в 9 часа в четвъртък камбаните на Биг Бен още веднъж огласиха Лондон. Това ще се повтаря на всеки кръговиден час до 13 часа в неделя, когато Биг Бен още веднъж ще замлъкне до Нова година. Емблематичната часовникова кула сега се реставрира, само че изключението камбаните да бият е особено за Деня на примирието, отбелязван на 11 ноември, последван от Деня на паметта. Тези празнувания са в памет на Компиенското помирение от 11 ноември 1918 година, което поставя завършек на военните дейности на Западния фронт на Първата международна война.

Все отново английският парламент предизвести, че Биг Бен може да не е с огромна акуратност сега.

Жителка на Лондон: Минавам по този мост всяка заран и постоянно виждам Биг Бен. Да го чуя в 9 часа е фантастично. Той е знак на английската история, на английската империя. Надяваме се на положително бъдеще на Англия.
Голямата камбана на Биг Бен тежи 15 тона, висока е малко над 2 метра и е съвсем 3 метра в диаметър. Чукът, който удря камбаната, тежи 200 кг. Реставрацията на часовниковата кула ще продължи четири години, само че камбанният ѝ звън ще може да бъде чут по изключение при специфични мотиви.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР