Вече е доста спорно дали отварянето на прозорците у дома

...
Вече е доста спорно дали отварянето на прозорците у дома
Коментари Харесай

IKEA създаде перде, което спира мръсния въздух


Вече е много противоречиво дали отварянето на прозорците вкъщи има какъвто и да е позитивен резултат за здравето ни, поради всичките газове и частици, които се носят в огромните градове.
 Маска за градски колоездачи и почитатели на чистия въздух
Маска за градски колоездачи и почитатели на чистия въздух

Когато не желаеме да се задушаваме, до момента в който тичаме заран

Виждали сме много новаторски маски против замърсен въздух, а скоро ще можем да се сдобием и със специфични завеси, които улавят нездравословните частици във въздуха и не им разрешават да нахлуват в дома ни.

Пердетата GUNRID са дело на IKEA и са основани от нов тип материал, за който шведският производител заяви в прес известие тази седмица.

Oт IKEA са много спестовни в детайлите по отношение на материала, само че знаем, че става въпрос за особено покритие, което се нанася върху плата. То се задейства от изкуствена и естествена светлина и разгражда нездравословните частици още преди да са влезнали през прозореца.

Материалът е артикул на години взаимен труд сред азиатски и европейски университети, и се смята за огромен прогрес в битката против мръсния въздух, защото би могъл да бъде прибавен в разнообразни обстановки и за разнообразни цели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР