Вече две седмици издирват безследно изчезнал млад мъж от Плевен.

...
Вече две седмици издирват безследно изчезнал млад мъж от Плевен.
Коментари Харесай

Ужас в Плевен, цял град издирва този мъж ВИДЕО

Вече две седмици търсят безследно липсващ млад мъж от Плевен.

Близки и познати на 36-годишния Мариян Пантелеев го търсят из покрайнините на града от 26 септември. Той е разгласен и за общонационално търсене от полицията, оповестява Нова тв.

„ На 26-ти в 06.00 ч. е споделил на татко ми, че излиза. Живее с родителите ни. Дори да е желал да се махне от нас, надали щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има меланхолия. Зимата отново се утежни и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение.

Последно от полицията ни споделиха, че най-вероятно се е качил на рейс за София. Никога до момента обаче не е бягал по този начин.

Принципно Мариян обича да стои у дома и има мощна връзка със фамилията ни”, описа сестрата на изчезналия Мариян - Таня Асенова.

„ Постоянно ми излизаха изявления за изчезналото момче. Затова взех решение да се заема с самодейността, с цел да намерим Мариян.

Надявам се хората да ми оказват помощ и да търсим дружно момчето. Трябва да обходим целия Плевен, с цел да изключим опцията, че е в града”, съобщи Николай Петков, основател на акцията по издирването на мъжа.

От полицията умоляват жителите, които имат информация за местонахождението на търсеното лице да се обадят на телефон 112 или да оповестя в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи като анонимността им е обезпечена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР