Вече две седмици интервюто на Меган Маркъл и принц Хари

...
Вече две седмици интервюто на Меган Маркъл и принц Хари
Коментари Харесай

Кейт не издържа и скочи на Меган: Това е унизително

Вече две седмици изявлението на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри остава една от най-обсъжданите тематики в интернационалната преса. Много известни персони към този момент показаха отношението си към скандалните изказвания на фамилията, което се отхвърли от кралските си отговорности, а принц Уилям трябваше да разяснява обвиняванията на Меган и Хари в расизъм (те прозвучаха в изявлението от устните на Меган).

Епизодът, в който Маркъл приказва за спора си с Кейт Мидълтън, също стана резонансен. От написаното към сватбата на някогашната холивудска актриса и принц Хари, както и от думите на Меган от изявлението ѝ, стана ясно, че е имало дребна свада сред нея и Кейт Мидълтън.

Острите думи посред им са били разменени директно преди сватбеното празненство, а мотив за това е била роклята на принцеса Шарлот, която била една от шеферките на Меган.

Спомнете си, че тогава пресата писа, че Меган е предиздвикала Кейт да се разплаче. Сега обаче брачната половинка на принц Хари сподели, че в действителност Кейт я разплакала нея (тогава херцогинята на Кеймбридж се извинила и изпратила цветя на Меган), а публицистите обърнаха обстановката от вътрешната страна и показаха Меган в неподходяща светлина.

Всички тези неща, които се изписаха и изговориха през последните седмици, обаче предизвикали непредвидена реакция от страна на другояче постоянно спокойната, уравновесена и постоянно учтива и усмихната Кейт Мидълтън.

„ Това е унизително! “, отсякла брачната половинка на принц Хари.

Нервите на Кейт Мидълтън също не издържали на всичко това, което Меган избълва в медийното пространство.

Информатор от Бъкингамския замък показа, че Кейт „ в никакъв случай не е желала в пресата да се появяват материали за женските ѝ разпри с Меган “.

„ Кейт е доста дискретна и почита поверителността. Никога няма да чуете за нейната свада с никого, тъй като тя е доста сензитивна към другите.

Така че разпространяването на тази история беше сложен миг за нея. Кейт усещаше, че случаят е завършил, тъй че беше унизително да се върнем към него още веднъж “, споделя източникът от Бъкингамския замък.

Самата Меган в изявление си приказва позитивно за Кейт, наричайки я „ добър човек “ и призна, че ѝ е дала прошка.

„ Това е унизително! “, - това бил пък единственият коментар, който Кейт Мидълтън си разрешила пред най-близките си във връзка скандалните изказвания на Меган за нея и протичащото се в цялото кралско семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР