Вече две години Явор Бахаров и колежката му Рая Пеева

...
Вече две години Явор Бахаров и колежката му Рая Пеева
Коментари Харесай

Явор Бахаров неузнаваем в лапите на Рая Пеева

Вече две години Явор Бахаров и колежката му Рая Пеева се учат взаимно на обич. Неговите другари са сюрпризирани от неочакваната му смяна в характера. Той захвърлил всичките си пороци и станал по-смирен.

И всичко това поради красивата Рая, която завладяла сърцето му още до момента в който бил младеж, само че не се осмелявал да я смъква.

Двамата се познавали от квартал Бъкстон, където живеели. Срещата сред тях се случила с помощта на кучето на Явор. В един дъждовен ден то изтърчало при Рая, а няколко минути по-късно дохвърчал и притежателят му.

Бахаров незабавно вдлъбнат по красивата непозната. Надявал се отново да я засече, само че заради 5-годишната си разлика във възрастта всеки излизал с друга компания, писа Шоу.

Но Явор не спирал да си мечтае за нея. Преди 2-3 години обаче попаднали в обща среда. И решили да пробват да са дружно. Макар да гледали песимистично на съжителството, решили да опитат.

Рая го измъкнала от ергенската му квартира и той даже скъсал другарствата си с хора, които биха го повлекли надолу. Уплътнява свободното си време с приготвянето на вкусни манджи в кухнята.

Той готви на Рая – нещо, което в никакъв случай до този миг не е правил за друга. Покрай нея Явор е спрял да псува, почнал е да бъде по-грижовен и е излязъл от хулиганския си облик.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР