Вече две двойки влюбени са заявили в Несебър сватбите си

...
Вече две двойки влюбени са заявили в Несебър сватбите си
Коментари Харесай

108 бракове на романтици от цял свят в Несебър през миналата година

Вече две двойки влюбени са декларирали в Несебър сватбите си на датата 08.08.2018., толкоз са и искащите за друга дата с преобладаващото число “8”- 18.08.2018. бъдещите съпрузи имат вяра, че датата ще им донесе благополучие. Това оповестяват от общината в Несебър. Все повече романтици от целия свят избират града на ЮНЕСКО за своята сватбена гала.

През миналата година браковете, подписани на полуострова са общо 108, като от тях 9 са присъставени. От тези девет има сред българин и швейцарка, българка и холандец, българин и германка. В Несебър своята обич са запечатали с автограф и влюбени от Армения, Беларус, Казахстан, Русия, Ирландия, Румъния, Сирия, Унгария, Молдова, Македония Норвегия, Филипините и други Прави усещане, че през 2017, сключване на предбрачни контракти няма.

Един от браковете е на семейство Василеви от Хасково, които избират Несебър за заветното „ да “ и в сватбения ден се явяват облечени в истински тоалети с българки шевици. „ Избрахме това облекло, тъй като сме българи и обичаме българското. Организирахме всичко в границите на един месец. Дрехите ни ги уши едно варненско ателие за национални носии, всичко стана по телефона и през интернет. Но беше един паметен за нас ден, на едно прелестно място. “, споделя двойката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР