Вече два дни, откакто служебното правителство на Борисов и на

...
Вече два дни, откакто служебното правителство на Борисов и на
Коментари Харесай

Петков: За два дни работа на служебното правителство прокуратурата отново се превърна в бухалка

Вече два дни, откогато служебното държавно управление на Борисов и на Пеевски ръководи и какво към този момент виждаме за тези два дни - прокуратурата още веднъж е бухалка, по два метода. Това заяви пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Кирил Петков.

Единият метод е, че заплашва непосредствено хора като основния секретар, сподели Петков. Той уточни също, че изтичат сигнали и информация, която не би трябвало да изтича, от прокуратурата към медиите. " Третото нещо, което се случва, е, че сега всичките кафяви медии и прокуратурата работят в съгласуваност дружно ", добави Петков. Според него са почнали още веднъж " да ни плашат, че няма пари " и добави, че на следващия ден ще дадат единствено на половин милион пенсионери добавка, а на милион и половина - няма, предава Българска телеграфна агенция. 

С голяма скорост успяхме да се върнем към остарелия модел, сподели Петков и добави, че хубавата вест е, че има единствено два месеца от този " смут " и по-късно отиваме на избори.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР