Вече два часа слушам тази дискусия и се чудя защо

...
Вече два часа слушам тази дискусия и се чудя защо
Коментари Харесай

Кирил Петков: Върху Възраждане се оказва огромен натиск от лидерите на ИТН

Вече два часа чувам тази полемика и се чудя за какво 120 депутата поставят най-големия приоритет в страната да бъде оставката на Никола Минчев. Нима неговата оставка е по-важна от цената на тока, пенсиите и данъчните обещетения. Нима вие решихте, че няма потребност да приемете нито един от 22 закона, които са ни нужни, с цел да усвоим парите от Плана за възобновяване и резистентност. Никола Минчев е извънреден експерт и съм го чул от хора от ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане. Това сподели министър председателят Кирил Петков от трибуната в Народното събрание.

" Може би Ви е боязън, че ще бъде гласуван законът за КПКОНПИ. Може би Ви е боязън, че Бойко Рашков ще стане ръководител на КПКОНПИ. Но в случай че мислите, че когато се гласоподава оставката на Никола Минчев, ние ще се притесним и ще договаряме с вас - споделям го в този момент - няма. Ще продължим да приказваме за закона " Магнитски ", че Делян Пеевски е определян като най-корумпираният човек ", разяснява министър председателят.

" За хората от " Възраждане " - сред вас има почтени хора, само че сега знам за натиска, който се оказва против вас от водачите на Има Такъв Народ ", сподели Петков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР