Вече дискутирахме как да изберем универсално дистанционно и защо тези

...
Вече дискутирахме как да изберем универсално дистанционно и защо тези
Коментари Харесай

Топ 5 универсални дистанционни

Вече дискутирахме по какъв начин да изберем универсално отдалечено и за какво тези устройства са толкоз скъпи за актуалният консуматор. Време е да разгледаме и 5 от най-хубавите отдалечени на пазара.

Бюджетният вид – Logitech Harmony 350
Harmony 350 е евтиният, наличен модел на Logitech при универсалните отдалечени, само че все пак поддържа до осем устройства. И сходно на всички Logitech all-in-one отдалечени, настройването е елементарно и интуитивно, употребявайки компютърно приложение (за PC или Mac), с което се прибавят съставни елементи и се настройват макроси.

Налични са пет програмируеми Favorite бутони, към които можете да закачите петте си най-гледани телевизионни канали за бърз достъп. Известен минус е, че има единствено един Watch TV макро бутон. Освен това няма подсветка на бутоните, което ще направи боравенето с това отдалечено тъга в тъмна среда.
Ако имате потребност от повече, умерено, по-скъпите модели оферират по нещо за всеки...

 Топ 5 универсални отдалечени

Масовият модел – Logitech Harmony 650
Макар цялостната цена на това отдалечено да е към 150 лева, постоянно в Amazon и по другите цифрови магазини може да се откри за 100 лева или даже на половин цена. Може да замести до осем отдалечени, елементарно се конфигурира и разполага с три макро бутона.

Допълнителните макроси могат да бъдат настроени и достъпени чрез дребният пъстър LCD екран. LCD екранчето има помощно меню, което ще ви преведе през серия от въпроси, в случай че за образец, тв приемникът ви не се включи когато натиснете Watch TV. Бутоните са с ярка подсветка, тъй че няма да ви съставлява проблем да боравите с отдалеченото и при мрачевина.

 Топ 5 универсални отдалечени

Луксозният вид – Logitech Harmony 950
Ако замяната на осем устройства ви се коства дребна и незадоволителна, то Logitech Harmony 950 ще замести петнадесет отдалечени. Тук LCD дисплеят е по-голям от този на 650 модела, защото всички макро бутони се настройват от него.

Harmony 950 отстранява грижата по непрекъснатата промяна на акумулатори, защото включва зарядна база и литиевойонна батерия. И при този модел намираме подсветка на бутоните, само че тя се задейства автоматизирано, щом отдалеченото " усети ", че е в придвижване.

 Топ 5 универсални отдалечени

Най-добрата интеграция с интелигентен дом – Logitech Harmony Hub
Това не е универсално отдалечено, наместо това Harmony Hub оказва помощ да свържете в един хъб многото устройства в един интелигентен дом. Чрез смарт телефон приложение може да работи като отдалечено, може да работи дружно с Harmony Companion отдалеченото, а може и да се употребява дружно с Harmony 950 (наличен е пакет от хъб и отдалечено 950, който се назовава Harmony Elite).

Реално хъбът се свързва към Wi-Fi мрежата ви и управлява устройствата чрез Bluetooth за PS4 потребителите (макар PS4-ката да не може да се включи без натискането на Power бутона на самата подпора или PS бутона върху DualShock контролера).

И защото има врзъка с домашната мрежа, допустимо е да управлява и всички умни устройства, които към този момент са свързани към мрежата, като осветяване, система за сигурност и така нататък Това ще ви разреши да извършите макроси, посредством които да настроите яркостта на осветлението, за образец. Дори по-добре, Harmony Hub е с цялостна съгласуемост на Alexa за гласови команди и активация.

 Топ 5 универсални отдалечени

Най-добрата опция на Logitech – Caavo Control Center
Макар Caavo Control Center да може да управлява единствено четири устройства, главната разлика по отношение на Harmony отдалечените на Logitech е, че предлага уеднаквен интерфейс за навигация измежду разнообразни типове наличие на голям брой стрийминг услуги. Caavo отдалеченото има вградени гласови команди, както и неповторима секция от каталози на сериали, излъчвания и филми, основани от другите консуматори – нещо, с което Harmony линията не може да се похвали.

Редно е да отблележим, че това последното, въпреки много потребно, е част от премиум абонаментна услуга, чиято цена е 2 $ на месец или 60 $ за пожизнен абонамент.

Caavo Control Center е напълно нова опция на Logitech, която се появи на пазара безусловно преди седмици. Интересно ще е да забележим по какъв метод ще се развие за в бъдеще, защото явно има опциите, капацитета и допустимата цена.

 Топ 5 универсални отдалечени
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР