Вече четвърти ден топ дизайнерката Мегз не може да стане

...
Вече четвърти ден топ дизайнерката Мегз не може да стане
Коментари Харесай

Мегз е тежко болна на легло

Вече четвърти ден топ дизайнерката Мегз не може да стане от леглото. Каканашева падна болна едвам ден след финала на риалитито си. “Дори не можа да се зарадва на големия си триумф, разясняват близки до дизайнерката. Веднага я откарахме в болница с доста висока температура ". Самата Мегз се включи на почитателите си с клипче в Инстаграм, в което очевидно наподобява в доста неприятно здраве. Дизайнерката споделя, че всичко я боли и че не може да устоя повече да е прикована на легло.  

Близките на Мегз разясняват, че се е преуморила, тъй като е трябвало да се оправи с работата си и риалитито по едно и също време. " Тя е перфекционистка. Искаше всичко да е идеално и безусловно не спеше, с цел да смогне. Накрая стресът и преумората си споделиха думата ". 

Злите езици пък разясняват, че може някой да е урочасал хубавицата. “Нищо чудно някой да ѝ е направил магия. Тя не стопира да навира триумфите си в носа на хората и ги нервира до полуда. Това, че Нова застана зад тила ѝ, към този момент преля чашата ". 

Риалитито на Мегз имаше голям триумф и се трансформира за нула време в най-гледаното интернет шоу. Шушука се, че Каканашева незабавно е получила оферта за втори сезон.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР