Вече четири месеца стохилядният град Перник е на воден режим.

...
Вече четири месеца стохилядният град Перник е на воден режим.
Коментари Харесай

„Карай направо“ с министъра на икономиката Емил Караниколов

Вече четири месеца стохилядният град Перник е на воден режим. През този интервал жителите му претърпяха доста водни повреди и даже съществуването на ешерихия коли във водата в някои квартали. Диана Найденова обува гумените ботуши и натиска газта, карайки напряко към миньорския град. Неин сателит и посетител тази седмица е министърът на стопанската система Емил Караниколов .

Той ще отговори на въпросите, които горещо вълнуват перничани, а точно къде мистериозно изчезна водата от язовир „ Студена “ и за какво новият тръбопровод на града не е подготвен? Министър Караниколов и Диана Найденова ще създадат взаимно и инспекция на работата на строителите и ще беседват с пострадалите.

Новият тръбопровод ще бъде сред Мало Бучино и Перник , чиято цел е да придвижи вода от язовир " Бели Искър " в язовир " Студена ", която пък към този момент е пренесена от язовир " Белмекен ". Защо строителството се забави, а цената на плана от 25 млн. лева набъбна до 27 млн. лева Отговорите на тези и още въпроси, свързани с водната рецесия, ще чуете в „ Карай напряко “ с Диана Найденова в събота (7 март) по NOVA.

За да чуете истината от първо лице, гледайте „ Карай напряко “ тази събота (7 март), незабавно след централната емисия вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР