Вече четири месеца националният ни отбор по скокове на батут

...
Вече четири месеца националният ни отбор по скокове на батут
Коментари Харесай

Чужд треньор за националите ни по скокове на батут



Вече четири месеца националният ни тим по скокове на батут се приготвя с треньор от чужбина. Ръководството на федерацията притегли към треньорския щаб Александър Борисенко от Беларус.

„ Имахме шанс, че той е женен за българка. Вече работи в Габрово с националния тим. Той ни сподели, че би трябвало да има по-голяма компактност в тренировките, по-голямо времетраене. Все още нашите спортисти се нагаждат на подобен подготвителен развой. Малко им е мъчно.  Борисенко е някогашен медалист от международни шампионати и международни купи, идва от най-хубавата школа в света – Беларус и на този стадий сме доста удовлетворени от него “, показа президентът на БФ Скокове на батут Стоян Димитров.

В момента тима ни се приготвя за присъединяване в международното състезание, което ще се организира в Санкт Петербург. Миналата година хазаин на шампионата беше София, а нашите девойки и момчета завоюваха медали.

„ Аз се надявам да реализираме по-добри резултати от предходната година. Имаме сребърни и бронзови медали от международни шампионати, само че без значение в коя възраст и в кой пол желая да имаме международен първенец – това е моята фантазия. Усилията ни са ориентирани в тази посока и считам, че с малко шанс ще реализираме тези резултати “, приключи Димитров.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР