Вече близо два часа продължава срещата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

...
Вече близо два часа продължава срещата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ
Коментари Харесай

Продължава срещата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в парламента

Вече близо два часа продължава срещата сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в постройката на Народното събрание, съобщи кореспондент на “Фокус ".

На срещата участват представители и на двете политически обединения. Кръгът от диалози започва още предходната седмица, когато ГЕРБ се срещна с парламентарните групи на ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Среща до този миг с “Възраждане " не се е състояла. Очаква се тя бъде извършена в утрешния ден, когато ще продължи и първото съвещание на народните представители.

Днес, както бе оповестено, би трябвало да станат ясни предложенията на новосформирана та обща работна група за законодателни промени по основни тематики като Шенген, еврозоната, законодателство по Плана за възобновяване и резистентност, правосъдната промяна и домашното принуждение.

Припомняме, че депутатите не съумяха да изберат ръководител на Народното събрание, а концепцията на обединението ПП-ДБ за избор на ръководител на Народното събрание на ротационен принцип към момента не е ясно дали ще бъде подкрепена при гласоподаване в пленарната зала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР