Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e признат лидер в

...
Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e признат лидер в
Коментари Харесай

Твоето тяло казва: Обичай се!

Вече близо четиресет години Лиз Бурбо e приет водач в областта на личностното развиване, а „ Твоето тяло споделя: Обичай се! “ е една от най-популярните ѝ книги, продадена допълнително от половин милион екземпляра в целия свят. Сега заглавието, помогнало на хиляди хора, излиза в ново допълнено и модифицирано издание от „ Ентусиаст “.

В този най-изчерпателен справочник за метафизичното значение на заболяванията Лиз Бурбо се обръща на „ ти “ към читателите, тъй като има вяра, че това ще им помогне да се отъждествят по-лесно с написаното, до момента в който търсят смисъла на своето неразположение. А както подсказва и заглавието на книгата, всяко неразположение ни приканва да се обичаме повече. Защото, когато се обичаме, оставяме нашето сърце да управлява живота и егото ни.

„ Твоето тяло споделя: Обичай се! “ изяснява повече от 500 заболявания и предлага десетки способи за справяне с проблемите. Бурбо е уверена, че всеки здравословен проблем е външна демонстрация на психически или прочувствен подобен, само че бързо осъзнава, че да се уточни метафизичната причина за заболяването, не е задоволително. Нужно е да се помогне на хората да се освободят от възприятието за виновност и най-много да се одобряват такива, каквито са, във всеки един миг. Ето за какво авторката създава елементарен, удобен и бърз за осъществяване способ.

Според Лиз Бурбо едно от най-важните неща е да потърсим подсъзнателните си потребности, да променим метода си на мислене, вярванията, които ни пречат да задоволяваме тези потребности, както и страховете, които са ги провокирали.

Тази книга е ориентирана към всички, които се стремят да водят уравновесен живот, които са подготвени да се отворят към нов метод на мислене и най-много да се оставят да бъдат водени от сърцето си. С „ Твоето тяло споделя: Обичай се! “ Лиз Бурбо подтиква читателите да бъдат такива, каквито не желаят да бъдат. Защото единствено тогава ще съумеят да се трансфорат в тези, които желаят да са.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР