Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо

...
Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо
Коментари Харесай

Семейство Ралинови: С Kaufland увеличихме обема на продукцията си с 400%

Вече близо 15 години Kaufland България работи един до друг с българските производители. В основата на положителното партньорство постоянно стои взаимното схващане и блян към предложение на качествени български артикули за клиента.
В Пазарджик семейство Ралинови отглеждат сладка царевица към този момент 8 години. За да подсигуряват високото й качество за потребителя и да отговорят на всички европейски условия, те сертифицират продукцията си по интернационалния стандарт Global G.A.P.
„ Kaufland е първата верига, с която започнахме да работим още през цялото време. Тогава обработвахме 3 декара земя. Израснахме дружно с компанията и с помощта на положителното и правилно партньорство през днешния ден към този момент отглеждаме 1000 декара сладка царевица “, споделя Борислав Ралинов, притежател на стопанството.
Семейство Ралинови работи главно с Kaufland, като по време на партньорството усилва размера на продукцията си с към 400%. Днес в стопанството се създават близо 3 милиона кочана сладка царевица на сезон.
Възможността да се развива умерено и несъмнено окуражава Борислав да съобщи опита и любовта към земеделието и на своя наследник, който носи неговото име. Борислав младши учи право и възнамерява да заеме съществена роля в разрастването на фамилния бизнес. Планират до две години да изградят лична преработвателна фабрика, като по този метод ще затворят цикъла си на произвеждане.
Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в поддръжка на продуктите, създадени в България. Над 60% от производителите, с които компанията работи, са български. Търговската верига си партнира с родни производители и снабдители от 26 района у нас, което е съвсем цяла България.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР