Вече близо 10 години Шанън Дохърти се бори с тежката

...
Вече близо 10 години Шанън Дохърти се бори с тежката
Коментари Харесай

Как се подготвя за смъртта Шанън Дохърти

Вече близо 10 години Шанън Дохърти се бори с тежката диагноза рак на гърдата. Тя постоянно е говорила намерено както за болестта си, по този начин и за лекуването и всички компликации, които го съпътстват. След период на ремисия ракът се завърна по-силен от всеки път и в мозъка, и в костите й. А напоследък актрисата, която е в четвърти етап на болестта, като че ли към този момент е изгубила волята си за живот.
 Шанън Дохърти намерено за рака и по какъв начин въздейства на половия ѝ живот
Шанън Дохърти намерено за рака, секса и секс играчките

Какво кара актрисата да се изчервява като домат

Миналата година тя показа пред People, че не се е предала. Но в последния епизод на подкаста си Let`s Be Clear преди дни уточни днешната си гледна точна над обстановката, която е малко по-различна. По думите на Шанън Дохърти, сега вниманието й е напълно концентирано върху нейната майка и това по какъв начин да я приготви да одобри гибелта й по-лесно - макар че това едва ли е допустимо.

" Знам, че ще й бъде доста мъчно, в случай че си отида преди нея ", разсъждава актрисата, която е изцяло наясно, че сходен сюжет е вероятен, имайки поради какъв брой е напреднала заболяването й. Затова в този момент тя се е захванала с всичко, което може да свърши, до момента в който е към момента тук, с цел да не тежи по-късно на майка й.

: Beverly Hills 90210 had a reunion & Shannon Doherty was absent due to her battle with cancer. The cast paid tribute to the star
— Karla (@KarlaAguas)
Като да вземем за пример е почнала да разчиства всички непотребни движимости от вкъщи си. Някои от тях подарява, а други, които са антики, събирани през години, продава на търгове. Наскоро тя посети и имението си в Тенеси, с цел да събере покъщнината си, отказвайки се от фантазията да живее в ранчо и да гледа коне. Споделя, че това е било много  " мъчно и прочувствено " за нея, тъй като се е почувствала като че ли се отхвърля и от живота си, написа Page Six.
 Шанън Дохърти и 10-годишната борба с рака - какво е положението на актрисата през днешния ден
След 10 години борба с рака - какъв брой тежко е положението на Шанън Дохърти

Актрисата се бори с рака от съвсем 10 години

Именно придобиване на умеенето да се освобождава от благосъстоятелност и други притежания й е най-трудно да придобие. Но то й оказва помощ " да остави след себе си по-чист и по-лесен преход " за фамилията си. Освен това Шанън Дохърти се научава, че вещите не й носят толкоз наслада, колкото основаването на мемоари с обичаните й хора. Именно по тази причина и ги разпродава, с цел да има повече средства, с които да пътува с майка си - нещо доста по-ценно от всичко материално.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР