Вече бившият треньор Славиша Стоянович вече е в България, за

...
Вече бившият треньор Славиша Стоянович вече е в България, за
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Емоционална раздяла, не искам да говоря какво ще правя занапред

Вече някогашният треньор Славиша Стоянович към този момент е в България, с цел да завърши раздялата си с " Левски ". На летище София той съобщи, че за него тя е изключително прочувствена. Стоянович показа и, че е провел диалог със своя правоприемник - Георги Дерменджиев, предава БНР.

" Емоциите у мен са доста, няма какво толкоз да кажа. Няма да ми стигнат думите, с цел да опиша всичко, което е на душата ми сега. Сега аз се връщам в София, с цел да оформим дефинитивно документите по раздялата с клуба.

Работихме добре в дните от подготовката до момента. Надявам се тимът да покаже положителни мачове през втория полусезон в борбата за челните места с ЦСКА и " Лудогорец ". С новия треньор Дерменджиев си говорихме напълно професионално. Той имаше някои въпроси към мен и аз обясних по какъв начин сме работили, какво сме създали до момента. Казах му и мнението си за някои от футболистите. Съвсем професионален диалог организирахме с него. Какво ще върша отсега нататък? - Сега не желая да приказвам за това ", сподели Славиша Стоянович.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР