Вече бившият селекционер на националния отбор на Словакия Ян Козак

...
Вече бившият селекционер на националния отбор на Словакия Ян Козак
Коментари Харесай

Запой принудил Козак да напусне отбора на Словакия

Вече някогашният селекционер на националния тим на Словакия Ян Козак изясни повода, подтикнала го да напусне поста си на селекционер. Козак изведе Словакия за първи път в историята до присъединяване на финали на Европейското състезание, само че загубата от Чехия и неналичието на професионализъм на огромна част от словашките футболисти принудила експерта да подаде оставка. След загубата от Чехия с 2:1 огромна част от футболистите на Словакия са излезли на дискотека, с цел да се почерпят.

hey @footballitalia this might be interesting to youhttps://t.co/xYHTpkkWN5

coach of #Slovakia national team resigned because #Skriniar and 6 other players went out drinking after game with #CZE #Inter
— Marcos4912 (@Marcos4912SK) 18 октомври 2018 година
Козак упрекна бранителя на Интер Милан Шкриняр, Станислав Лоботка, Владимир Вайс, Мартин Дубравка и още няколко футболисти в липса на професионализъм.

" Няколко футболисти са излизали на открито след мача с Чехия. Това ме нарани пъклен доста. Сякаш някой ми е зашлевил пестник. Исках от тези футболисти да си признаят. На идващия ден тренирахме в 10ч. сутринта и се срещнах с капитаните Мартин Шкъртел и Марек Хамшик. Те бяха в действителност сюрпризирани ", стартира описа си Козак.

" Дубравка ми сподели, че имал тежки дни в Нюкасъл. Вайс пък не съумя да ми даде причина за какво е излизал с тях. Лоботка ми сподели, че календарът му в Селта Виго е много под напрежение и желае отмора. Същото ми показа и Шкриняр, което доста ме разстрои. Реших да напусна. Обадих се на президента на федерацията, само че не му споделих за какво напущам ", сподели още някогашният ментор на Словакия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР