Вече бившият селекционер на българския национален отбор Красимир Балъков говори

...
Вече бившият селекционер на българския национален отбор Красимир Балъков говори
Коментари Харесай

Балъков: Дойдох с голямо желание и идеи, но си тръгвам заради субективни фактори

Вече някогашният селекционер на българския народен тим Красимир Балъков приказва незабавно, откакто подаде оставка на днешното съвещание на Изпълнителния комитет на БФС. Той съобщи, че е взел решение да напусне поста поради слабите резултати и напрежението, което се сътвори поради расисткия скандал по време на мача България - Англия. Според легендата България към момента има доста положителни шансове да играе на Евро 2020.

" Казах пред членовете на Изпълкома, че в случай че аз съм казусът, няма да заставам и минута повече и си депозирам оставката. Дойдох с огромно предпочитание и хрумвания, само че в последна сметка би трябвало да си потегли поради субективни фактори. От през днешния ден не съм повече селекционер и мога единствено да притискам палци на футболистите.

Националният тим може да се класира за Европейско състезание, материал имаме и съм уверен. Расисткият скандал беше капакът на всичко. На полувремето на мача беше гробна тишина. Футболистите бяха доста душевен натоварени.

 

Не знам какво ще стане с концепцията за националния тим, откакто и Михайлов, и мен ме няма. Вече не съм аз индивидът да давам отговор. Влязох в националния тим, с цел да опитам да поправям някои неща и да създадем тази идея за развиване на детско-юношеския футбол. Трябва да мислим за бъдещето. Сега ще си умря, тъй като това напрежение в последните две седмици беше необикновено ", съобщи Балъков. 

 

Канал 3

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР