Вече бившият полузащитник на Рома Даниеле Де Роси може би

...
Вече бившият полузащитник на Рома Даниеле Де Роси може би
Коментари Харесай

Новият треньор в Милан смигна на Де Роси

Вече някогашният полузащитник на Рома Даниеле Де Роси може би ще получи предложение да укрепи един от директните съперници в Серия А – Милан. Поне за това загатна новият ментор на „ росонерите” Марко Джампаоло.

Само след 4 дни 35-годишният Де Роси публично ще стане свободен сътрудник, откакто управлението на „ джалоросите” взе непопулярното измежду почитателите решение да не възобновява контракта на ветерана. В цялата си кариера до този миг италианският национал бе играл само и единствено за Рома, като самичък съобщи, че още не се усеща подготвен да спре с футбола.

Сега в Италия припомниха изявление на Джампаоло през „ Скай Италия” от 20 май, в което самият експерт разисква Де Роси. „ Наскоро Де Роси ми сподели: „ Бих желал да дойда и работя с теб.” Аз му споделих, че ще помисля по този въпрос и дали има късмет за колаборация. При всички положения ще го помисля”, съобщи експертът преди повече от месец, когато към момента беше треньор на Сампдория.

„ Той е състезател, който внася доста пристрастеност. Би бил скъп запас. Мислех върху този въпрос и към момента го правя”, добави Джампаоло тогава.

Милан обаче не е единственият отбор от калчото с интерес към Де Роси. Подобни аспирации демонстрират още Болоня и Фиорентина, които не се тормозят от обстоятелството, че халфът ще навърши 36 години преди началото на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР