Вече бившият пилот на Ред Бул във Формула 1 Даниел

...
Вече бившият пилот на Ред Бул във Формула 1 Даниел
Коментари Харесай

Рикиардо разкри що за съотборник е бил Фетел в Ред Бул

Вече някогашният водач на Ред Бул във Формула 1 Даниел Рикиардо върна лентата на спомените, с цел да разкрие пред необятната аудитория какво е представлявало партньорството му със Себастиан Фетел в последния сезон на германеца измежду „ биковете”.

Двамата бяха дружно в австрийския отбор през 2014 година, като идването на Рикиардо стана факт след отдръпването на дългогодишния съотборник на Фетел – Марк Уебър. Според мнозина множеството проблеми с надеждността на колата, само че на първо място фактът, че австралиецът завоюва повече точки през упоменатата акция са довели до прекосяването на Фетел във Ферари.

Рикиардо, който от тази години към този момент кара за Рено, не разяснява този факт, а показа какъв брой потребно за него е било да работи един до друг с четирикратен първенец като Фетел. „ Бях разчувствуван от предизвикателството”, разяснява австралиецът. „ Говоря за това на пистата, само че също по този начин желаех да го видя по какъв начин работи и отвън нея. Той отдава огромно внимание на детайлите и мисля, че живее и диша, с цел да се състезава. Чувствах, че няма доста други занимания. Очевидно за него всичко се свеждаше до надпреварите, това го поглъщаше.”

„ Той беше корав, само че не и непочтителен. Ако нещо не работеше добре, мигновено споделяше „ можем да създадем повече”. Някак беше хем пряк, хем благ. Стискаше ръцете на всички. Наистина впечатляваща работна етика”, сподели Рикиардо.

Проследете онлайн тренировките и квалификациите преди Гран При на Канада (7-9 юни), както и самото съревнование от календара на Ф1 посредством каналите на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР