Вече бившият наставник на Милан Винченцо Монтела незнайно защо беше

...
Вече бившият наставник на Милан Винченцо Монтела незнайно защо беше
Коментари Харесай

Ти да видиш! Уволнението било тотален шок за Монтела

Вече някогашният ментор на Милан Винченцо Монтела неизвестно за какво беше сюрпризиран от вчерашното си уволняване. Специалистът съобщи, че не е имал никаква визия какво ще му се случи, а управлението го изненадало също и с избора на момента.

Подобни изказвания наподобяват странни, като се има поради, че от няколко седмици експертът флиртуваше с сходна орис. Той получи няколко „ последни шанса”на „ Сан Сиро”, като освобождението му пристигна след нулевото реми против Торино в шампионата.

Официално: Милан изрита Монтела и назначи клубна легенда

„ Бях спокоен и не подозирах нищо, убеждавам ви”, сподели Монтела пред „ Гадзета дело спорт”.

„ Бях подготвен да повеждам подготовка както нормално, денят си беше като всеки различен. Кое ме изненада най-вече ли? Избора на миг. Имаше други случаи, в които това решение щеше да бъде по-удачно. В последния мач тимът даде отговори, както механически, по този начин и като характер.”

Монтела при започване на ноември: Все едно гледах погребението си

„ Когато дойдох в клубната база, бях поздравен от Джузепе Манярано (генералният секретар – б.р.), който пристигна да ме види със спортния шеф. После Масимилиано Мирабели ми разгласи, че те са взели решението през нощта.”

„ Смятам, че това беше повече избор на притежателите, в сравнение с шефовете. Играчите се отнесоха към мен с огромна обвързаност. Никога не съм харесвал сбогуванията. То се отрази на всички.”

Пет задания пред свирепия Гатузо

„ Очакванията се подвигнаха прекалено много. Като треньор на Милан завоювах 33 от 64 мача, тъй че имам 50 % успеваемост в шампионата и за купите”, добави Монтела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР