Вече бившият нападател на Левски Жуниор Мапуку, който по-рано днес

...
Вече бившият нападател на Левски Жуниор Мапуку, който по-рано днес
Коментари Харесай

Мапуку се преклони пред Левски, продължи студената война с Роси

Вече някогашният нападател на Левски Жуниор Мапуку, който по-рано през днешния ден публично бе показан като състезател на китайския Шъдзяджуан Евър Брайт, употребява персоналния си профил в обществените мрежи, с цел да се сбогува с 26-кратните първенци. Самопровъзгласилият се за “Черната сила” конгоанец благодари персонално на всеки един от хората, забъркани в прехвърлянето му на “Герена” - мениджъра си Майез, Николай Митов, Асен Букарев, Даниел Боримиров, Красимир Иванов и Спас Русев.

Нито един път обаче Жуниор не загатва сегашния старши треньор на “сините” Делио Роси. Часове откакто Мапуку разгласи, че е от Конго и с неспокойствие чака да види по какъв начин ще се показват бразилците в Левски, още веднъж, въпреки и косвено, загатна за спор с италианския експерт.

“Желая да изкажа благодарности към бившето треньорско управление на Левски, господин Митов, спортния шеф господин Боримиров, които ми дадоха късмет да играя в подобен популярен клуб като Левски, който ми промени живота. Също по този начин изричам признателност към господин Букарев, който ме поддържа до последния ден в Левски, и благодарности към президента господин Русев и господин Красимир Иванов, които разрешиха да се реализира моят трансфер. Благодаря на моя управител Майез Мустафа и на неговите сътрудници и на всички съотборници. И не на последно място благодаря на Великата аудитория на Левски, която усетих още от първия си мач, а такава аудитория дава крила на всеки състезател. САМО ЛЕВСКИ! Голям реверанс пред Вас и продължавайте да подкрепяте тима. Черната мощ!”, написа на профила си в Инстаграм нападателят.

A post shared by Junior Mapuku (@jr.mapukuofficial_) on Feb 9, 2018 at 3:05am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР