Вече бившият нападател на Барселона Кевин-Принс Боатенг заяви, че в

...
Вече бившият нападател на Барселона Кевин-Принс Боатенг заяви, че в
Коментари Харесай

Напуснал Барса: Усман Дембеле е като малко дете

Вече някогашният нападател на Барселона Кевин-Принс Боатенг съобщи, че в неговите очи досегашният му съотборник Усман Дембеле към момента е дете. Според ганаеца това е единственото пояснение за странното държание и решения, които крилото взима отвън терена.

22-годишният състезател несъмнено не се любува на кой знае какъв брой положителни страсти сега, защото още веднъж е контузен и неотдавна беше санкциониран поради следващо нарушаване на вътрешния устав. Не за първи път френският национал си разрешава волности отвън терена и може би не е надалеч моментът, в който шефовете на Барселона ще прибегнат до крайни ограничения.

Кевин-Прин Боатенг прекара в Барселона втората половина от предишния сезон и събра много усещания от първа ръка по отношение на Дембеле. „ Той е доста спокоен и не приказва доста. За мен към момента си е дете. Трябва да го приемеш подобен, какъвто е и може би по тази причина закъснява за тренировки”, разяснява 32-годишният нападател на Фиорентина.

„ Има играчи, които вършат такива неща, от неуважение, само че при него е друго. Той просто е малко момче. И то такова, което печели доста пари. И което има рисково наличие в общественото пространство. Просто би трябвало да му се уточни вярната пътека.”

„ За мен той към момента е малко момче, което е хвърлен в един голям басейн. За една вечер цената му скочи до 150 милиона евро, а той към момента не знае по какъв начин се е стигнало до такава степен, тъй като просто му се играе футбол”, добави Боатенг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР