Вече бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов

...
Вече бившият капитан на националния отбор на България Ивелин Попов
Коментари Харесай

Попето обяви кога е взел решение да се откаже

Вече някогашният капитан на националния тим на България Ивелин Попов разгласи, че е взел решението да се откаже от националния тим след неприятната домакинска загуба против Косово с 2:3 през месец юни.

Днес атакуващият халф изигра своя финален дуел за националния тим, като националната ни гарнитура съумя да изкове триумф с 1:0 против Чехия. Попето показа и кой е бил най-тежкия му момент в националния тим.

"След Косово загубата с 3:2 се прибрах и видях жена ми да плаче. Тя ги изживява с мен. Не мога да го разреша това. С Англия също беше разочароващо. След тези събития взех решението да се отдръпва ", съобщи Попов.

"Победите постоянно са ме радвали, а загубите болят. Най-неприятният ми спомен е изпуснатата дузпа с Малта. Критиките, обиидте, тежестта в гърдите, позор да излезеш на улицата. Превъзмогнах всичко това ".

"Семейството ми също пострада доста от това поради мен, само че и това преодоляхме. Помня най-вече хубавите моменти, успехите над тимове, които не сме побеждавали. Радвам се, че сме работили с огромни треньори. Със сигурност не съм бил съвършеният съотборник, подобен ми е темперамента. Викам, ругая.Вчера, когато го разгласих, видях сълзи в очите на десетина, което ме прави горделив ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР