Вече бившият кандидат за президентския пост в БФС - легендарният

...
Вече бившият кандидат за президентския пост в БФС - легендарният
Коментари Харесай

Любо: Този, който се бореше за промяната, избра статуквото

Вече някогашният претендент за президентския пост в БФС - именитият голмайстор Любослав на България Любослав Пенев, продължи офанзивите си по адрес на Борислав Михайлов и екипа му. Любо се върна обратно във времето - по време на Конгреса, на който Боби за първи път бе определен за началник на родния футбол, съобщи, че “този, който се бореше за смяната, избра статуквото”.

“Нелицеприятно е това, което видяхме по време на нашата обиколка в България. Да, в София и в огромните градове може би е добре, само че в дребните обитаеми места обстановката е плачевна. С това управление няма по какъв начин да променим каквото и да е”, разяснява Любо Пенев на специфична конференция по-рано през днешния ден.
 Любослав Пенев и Николай Илиев с разкрития за манипулиране на конгреса на БФС @@@ “Преди години, когато Михайлов за първи път бе претендент за президент и прескачаше от един в различен лагер, съобщи пред делегатите: “Какво избирате? Статуквото или смяната?” Какво стана обаче по-късно? Този, който се бореше за смяната, избра статуквото”, сподели още първенецът на Испания за 1996 година с Атлетико (Мадрид).

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР