Вече бившият футболист на швейцарския Сион, Йохан Джуру, разказа своята

...
Вече бившият футболист на швейцарския Сион, Йохан Джуру, разказа своята
Коментари Харесай

Уволнен от Сион: Не съм просто наемник, ще решим въпроса в съда

Вече някогашният футболист на швейцарския Сион, Йохан Джуру, описа своята позиция за абсурда с клуба и съобщи, че ще си търси правата в съда. Джуру и още 8 негови съотборници бяха уволнени от тима, тъй като отхвърлиха предлагането на президента на клуба - Кристиан Константин. Босът искаше играчите да сключат нов контракт за "техническа безработица ", съгласно която би трябвало да получават заплата от към 12 хиляди евро, с цел да оказват помощ на клуба да се оправи с икономическата рецесия.

"Не съм желал да се връщам в клуба, ще решим този въпрос в съда. И в случай че решението бъде в моя изгода, ще даря парите за щедрост ", съобщи Джуру.

"Съотборниците ми и аз не сме наемници, интересуващи се единствено от парите. Но хората побързаха да ни дефинират тъкмо като такива. Просто не може работодателят да употребява сходна обстановка, с цел да наложи нови условия за по-малко от 24 часа. "

Джуру и останалите уволнени имат поддръжката на Швейцарския съюз на играчите, който стачкува и дефинира акта от страна на клуба като безусловно неправдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР