Вече бившият директор на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров заяви,

...
Вече бившият директор на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров заяви,
Коментари Харесай

Боримиров: Колев каза, че клубът е тръгнал по нов път и трябва да се разделим

Вече някогашният шеф на ДЮШ на Левски Даниел Боримиров съобщи, че не са били посочени претекстове за раздялата с него.

"Не съм го очаквал, никой не го е очаквал в случай, виждаме преди пет години, когато показах моята идея за развиване на ДЮШ – в нея всичко това е заложено. Най-вероятно през идната седмица ще създадем една конференция с Нестор Юруков и ще срещнем всички. Това, което съм показал като проект за развиване, какво сме постигнали. Всички тези юноши, които бяха интегрирани в първия тим, аз персонално съм ги докарал. Нашият проект за мен е сполучлив. Може да се види и класиранията на тимовете и купите, които сме взели за тези пет години ", разяснява Боримиров за NOVA.

"Даваха се пари за какви ли не чужденци, а на школата не се обръщаше внимание. Ако бяхме икономисали заплатата на най-малко един подобен чужденец. Както към този момент виждаме в последните 10 мача, откогато станаха и треньорите от школата, наложихме в тези мачове юношите и видяхме, че те се оправиха по един доста добър метод. Виждате, че резултатът е същият, както и преди този момент със скъпоплатените треньори. Значи нашите треньори от школата не са по-лоши тези треньори, които бяха взети ", съобщи още Даниел Боримиров и добави:

"Не, не са ни изтъкнати никакви претекстове. Павел Колев благодари за добре свършената работа и сподели, че клубът има намерение да тръгне по нов клуб и би трябвало да се разделим. Не ми е прелестно откакто ти кажат, че си си приключил добре работата. Имаме толкоз юноши, които са в първия тим. Ние сме си свършили работата, а за какво ни махат, можете да питате него. "

Боримиров към този момент не е шеф на ДЮШ на Левски

Телкийски вид за управителен пост в ДЮШ на Левски
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР