Вече бившата синоптичка и настояща г-жа Плевнелиева, дава мило и

...
Вече бившата синоптичка и настояща г-жа Плевнелиева, дава мило и
Коментари Харесай

Деси Банова пипна нослето

Вече някогашната синоптичка и сегашна госпожа Плевнелиева, дава благо и драго, с цел да е с съвършена визия. Прясната младоженка стартира да се тунингова, като най-първо поправи носа си.

На фотографията ясно се вижда че предната част на обонятелния орган е стеснена и леко повдигната, написа Хотарена. Това напълно трансформира визията на хубавицата. Явно предходната месеста форма на носа не се е нравил на Деси.

Близки до екс синоптичката споделят, че тя е подготвена на всичко, с цел да наподобява съвършена. Веднъж хванала златната кокошка, нямала желание да я изпусне, поради някоя засукана и по-млада мацка.

Преди време се заприказва, че е почнала и процедури с така наречен „ вампирски “ лифтинг, посредством който кожата на шията и лицето се подмладява с години. Банова се е подложила на ускорена терапия от поредни процедури в продължение на няколко месеца, с цел да наподобява съвършено за сватбата си с Плевнелиев.

Koлeжĸитe ѝ Гepи Maлĸoдaнcĸa и Hиĸoл Cтанкулова злобеели из ĸopидopитe нa Нова, че скоро някогашната им колежка ще замязя на плeймeйтĸa и манекенка в eднo.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР