Вече 40 години те са най-известните близнаци в България и

...
Вече 40 години те са най-известните близнаци в България и
Коментари Харесай

Как братя Аргирови накараха Христо Стоичков да пропее?

Вече 40 години те са най-известните близнаци в България и същински митове на музикалната ни сцена.

В края на месеца Благовест и Светослав Аргирови приготвят своя огромен юбилеен концерт, а в предаването " Събуди се " през вчерашния ден те разкриха по какъв начин се е стигнало до едно изненадващо съдействие – с Христо Стоичков. Както и дали ще го забележим на сцената до тях на идното събитие.



Да запишат ария с легендата на българския футбол, е било същинско предизвикателство. Главната заслуга е на издателите на автобиографичната книга на братя Аргирови, които им подмятат концепцията за ария със Стоичков. 

Благовест и Светослав си дават сметка, че би трябвало да подходят деликатно към този специфичен план и песента да е на високо равнище – и тъкмо това се случва. 

Оказва се, че Стоичков има прикрит музикален гений и идеално се вписва във към този момент одобрения дует на братята. 
                             

" Той е доста музикален, незабавно влиза в тоналност, когато стартираме да пеем тримата ", разкрива Светлослав Аргиров. " Когато пее, той пее от сърце, вижда се, че пее с душата си. За мен персонално има гений и за артист. "

Благовест добавя, че с брат му са останали впечатлени от безупречния професионализъм на Стоичков по време на работата по песента и видеоклипа. " Неслучайно той е постигнал всичко във футбола, неслучайно е най-известният българин. "

Откакто се завърнаха на музикалната сцена, братя Аргирови мечтаят да създадат огромен концерт в зала 1 на НДК. На 23 април тяхната фантазия ще стане действителност, като дататa съответствува и със 65-ия им рожден ден. 



► 

Чрез видео послание и самият Христо Стоичков се включи в ефира на " Събуди се ". Какво им сподели той, както и какво още описаха братя Аргирови за музиката, концерта си и другарството с невероятната Тони Димитрова, вижте във видеото горе. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР