Вече 4 години естрадната звезда Богдана Карадочева и съпругът й

...
Вече 4 години естрадната звезда Богдана Карадочева и съпругът й
Коментари Харесай

Богдана Карадочева съди бизнесмен

Вече 4 години естрадната звезда Богдана Карадочева и брачният партньор й Стефан Димитров се борят да възстановят изгубените след машинация 300 000 $, с които ги завлякъл техен другар предприемач, разбра HotArena.

От 2016 година насам певицата и мъжът й водели дело против хотелиер, което обаче било зациклило. Съдебният развой се точи извънредно постепенно и към момента е на първа инстанция. Измамените Богдана и Стефан към този момент губели вяра, че ще получат отмъщение и ще си върнат голямата сума, с която изгорели, само че нямали желание да се отхвърлят непринудено от борбата. 

Всъщност измамата се случила преди повече от 20 години, когато въпросният хотелиер и другар на фамилията ги подвел да влагат 300 хиляди долара  в хотел в Слънчев бряг, лъжейки ги, че ще ги впише като съдружници. Певицата и композиторът не се усъмнили в желанията му, тъй като го считали за предан другар, а и постоянно почивали дружно на морето. Влизайки сляпо в договорката след време Богдана и Стефан разбрали, че приятелят им не ги е вписал като съдружници, въпреки да употребявал парите им за покупка на хотела. 

Първоначално те пробвали да си върнат инвестицията с добор, чакайки търпеливо близо 2 десетилетия, само че в последна сметка се стигнало до съд. По техни калкулации крупната сума, която тогавашният им приятел трябвало да им върне, към днешна дата с лихвите щяла да е към 1 милион $. И това не е единствената машинация, от която Карадочева е пострадала. Неотдавна тя разкри, че през 2017 година е била завлечена с 20 000 евро ор скандалната банкерка Ирина Аткова, източила 3,8 млн лв. от сметките на футболиста Мартин Петров, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР