Вече 25 години, Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в

...
Вече 25 години, Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в
Коментари Харесай

Макдоналдс предостави 10 стипендии по 3000 лв. на български студенти

Вече 25 години, Макдоналдс носи усмивки на клиентите си в България. Философията на марката е качествени артикули на налични цени, чудесно обслужване, приятна атмосфера. Винаги и всеки ден. Не харесват думата компромис, избират да виждат усмивките по лицата на своите посетители.

По мотив 25тата си годишнина, Макдоналдс в България провежда акция за 10 стипендии по 3000 лева на студенти в България. Условието беше студентите да имат научен триумф за последните два семестъра над 5.00 и да изпратят 15 секундно видео, в което описват нещо, на което животът ги е научил до момента. Кампанията се организира в интервала 30.05-08.09.2019 година, не беше обвързана с покупка и на 20.09 бяха изтеглени на инцидентен принцип при нотариус 10 учасника, като спечелилите са от разнообразни обитаеми места - Горна Оряховица, Мездра, Свищов, Пловдив, София, Кърджали, с. Телиш и Мездра.

Макдоналдс обезпечава работа и образование по международни стандарти на над 1000 младежи в цялата страна и неведнъж е избиран за „ Работодател на година “ в разнообразни ранглисти. За да реализира своята цел най-популярната верига за бързо обслужване в света се стреми всеки чиновник да се чуства важен и скъп от своята работа. Работата в Макдоналдс има редица преимущества – гъвкаво работно време, екип от въодушевени младежи, профилирано образование в доста области и благоприятни условия за професионално развиване у нас и в чужбина. Над 95% от мениджърите в компанията са почнали своята кариера като чиновници в заведенията за хранене откакто са минали съответното образование по международните стандарти на компанията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР