Вече 20-ти ден Украйна живее в истински кошмар. Всеки ден

...
Вече 20-ти ден Украйна живее в истински кошмар. Всеки ден
Коментари Харесай

Украинският Ален Делон е загинал, защото дал бронежилетката си на дете

Вече 20-ти ден Украйна живее в същински призрачен сън. Всеки ден там падат бомби, умират военни и цивилни жители. И всичко това поради заповедта за "военна интервенция ", дадена от съветския президент Владимир Путин. Сред жертвите на това кърваво безумство се оказа и известният украински артист Паша Лий, прочут още като украинския Ален Делон.

Звездата от филмите "Штольня ", "Тіні незабутих предків ", "Зустріч однокласників " бе убит по време на евакуацията на града. Включил се като войник от Териториалната защита на родината си, той бе погубен в Ирпен при конфликтите с съветските специфични сили. Тъжната вест пръв заяви тогава журналистът и юрист Ярослав Куц.

Сега, броени дни след вестта за неговата гибел, медиите в родината му предават, че минути преди съдбовния изстрел 33-годишният актьор, изявявал се и като ефирен водещ, е свалил своята бронежилетка, давайки я на малко момче, което носел на ръце. В информацията се прецизира, че той е умрял, помагайки на деца да изоставен къщата си при изтеглянето на цивилните от обитаемото място, когато то било ненадейно нарушено от съветски обстрел.

Популярното лице от дребния и огромния екран се причисли към отбраната на своята страна пет дни преди да бъде погубен - първи март. На последната фотография, оповестена на профила му в Инстаграм малко преди гибелта му, той театралничи пред фотографския обектив във военна униформа.

Към фрагмента той е написал, че в продължение на 48 часа не е имал опция да споделя нищо във виртуалното пространство поради бомбардировките. Постът му приключва с думите, че все пак даже за момент не е изгубил увереността си, че ще се оправят с ситуацията и Украйна ще устои на нашествието.

Малко преди този момент Паша е споделил друга фотография, която е от негов филм, в който играе боен. Тя е съпроводена с посланието: "Нека се обединим! "

Скръбта от загубата на своят другар показаха редица сътрудници на Паша във виртуалното пространство. Така да вземем за пример Юлия Островск - началник на платформата UATV/DOM, за която Лий работеше, го дефинира като "най-веселият и безоблачен " водещ измежду всички.

Фронтменът на група "Pianoboy " - Дмитрий Шуров, назова Паша извънредно надарен и благ, акцентирайки го за най-красивият актьор от всички. Той добави, че в този момент артистът е отлетял към своята планета на правдивост и светлина.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР