Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16! Вече

...
Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16! Вече
Коментари Харесай

Маги Халваджиян Побесня И Изригна: Еб*си Безумието!

Вече 2 седмици централна вест по малките екрани е Ф-16! Вече и пеленачетата знаята какво е ГРИПЕН!

Ебаси Безумието! Сигурно пазаруването на аероплан е двуседмична вест единствено в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!! “, вбеси се Маги Халваджиян.

Под поста му заваляха купища мнения по тематиката като арменецът се съгласи с този на приятеля си Гаврил Гаврилов. Който съобщи следното:

„ Какво да кажем за Витоша? На 2 км. от столицата има планина с идеални условия за зимен спорт и отдих. А за Витоша даже не се нуждаем от външни туристи.

София варира като население, само че сигурно е над 1.5 милиона души. Всеки единствено по едно кафе да си купи там през уикенда, отново са съществени доходи.

Но лифтът не може да се подмени с нов, тъй като (видиш ли) основата на стълбовете на новия въжен превоз нямало да паснат навръх местата, където е основата на остарелия лифт… И това било нарушаване!

А с този въжен превоз към този момент имаше произшествия, едно дете оцеля като по чудо… Ама сакън да не пострада някоя мравка, бръмбар или друга буболечка, което може пък да вземе да докара до екологична злополука и дисбаланс в хранителната верига…

Защото в случай че основите на стълбовете мръднат с по няколко педи, това като нищо може да докара до „ Ефектът на пеперудата “.

Когато НПО-та почнат да вземат решение икономическите проблеми на една страна, нещата отиват на доста зле… “, разяснява Гаврил Гаврилов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР