Вече 11 дни полицията издирва 21-годишния Димитър Стоянов от Сливен.

...
Вече 11 дни полицията издирва 21-годишния Димитър Стоянов от Сливен.
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Изчезна затънал в дългове сливналия

Вече 11 дни полицията търси 21-годишния Димитър Стоянов от Сливен. Той е напуснал дома си на 11 февруари. Оттогава е в неопределеност и роднините му не могат да се свържат с него. Това излиза наяве от известие на Министерство на вътрешните работи.



Димитър е на 21 години, с растеж от 163 см, слаб. По информация на Lupa.bg той е имал проблеми с хазарта. Заради него е заседнал в борчове, които не можел да върне. Възможно е сега да се укрива поради насъбраните си задължения. Странното обаче е, че фамилията му няма връзка с него и то е потърсило подпомагане от полицията. Издирването му продължава.

Министерство на вътрешните работи към момента търси и 41-годишния Атанас Цветанов от Костенец. Напуснал е дома си към 10.20 часа на 29 януари.



Мъжът е с растеж от 175 см, сини очи, къдрава кестенява коса и едро телосложение. Последно е бил облечен със сини дънки, жълта блуза и черни маратонки.

По думи на майка му неговата кола е открита в дере. От него обаче няма и диря. Преди да изчезне, е взел пари на заем, с цел да си заплати телефона. Имал е финансови проблеми, само че те не са го тормозили.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР