Вече 10 месеца руснаците избиват украинци, украинците си им го

...
Вече 10 месеца руснаците избиват украинци, украинците си им го
Коментари Харесай

2023-та в Украйна - примирие или просто още война?

Вече 10 месеца руснаците избиват украинци, украинците си им го връщат справедливо, а светът потъва в икономическа рецесия. Стотици хиляди бойци - украински и съветски, десетки хиляди украински цивилни и стотици деца изгубиха живота си, домовете си, учебни заведения, лечебни заведения, инфраструктура.

Преди дни съветският деспот заприказва за мир, Зеленски - също. Но може ли да пристигна подобен скоро? По тематиката беседваме с интернационалния кореспондент на Клуб Z Христо Римпопов. Според него, е допустимо съветската експанзия да спадне по време на празниците - само че не от морални съображения.

" До пролетта Русия ще доближи един най-малко от муниции за артилерията. Украинците също имат сходен проблем. Дали ще има през следващите седмици някакво понижаване на военните деяние - да, само че не поради Дядо Коледа или Дедь Морозь ", означи той.

Възможно ли е обаче да се търси помирение? Способни ли са руснаците да правят отстъпка? Има ли късмет елементарните руснаци да натиснат диктатора, или той в действителност е невредим против своите жители?

Ако пък Западът натисне Зеленски, той може ли да отстъпи Крим, с цел да спре войната? А в случай че отстъпи, ще има ли втора?

" В случая и двете страни имат повече интерес от това да продължат военните дейности, в сравнение с да се съгласят на такова съглашение ", счита Римпопов.

Защо това е по този начин - чуйте в новия, 108-ми епизод на Z-Каст:


Слушайте Z-Каст и в платформите, , , .Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР