Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм

...
Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм
Коментари Харесай

Фандъкова още не е решила дали да се кандидатира за 4-ти мандат

" Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм се три пъти на избори - това са тежки мажоритарни избори, където заставаш със своята биография, с това, което си приключил, с визията си, с проектите си и най-много с гаранцията, че можеш да реализираш тези проекти. Това е комплекс от фактори, които ще проучвам деликатно, и тогава ще взема своето решение, и ще го разглася обществено ". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова пред bTV на въпрос дали още веднъж ще се кандидатира на локалните избори тази есен.

Относно разногласията към подробния организационен проект на Борисовата градина Фандъкова акцентира, че направените през годините вложения ясно демонстрират отношение й и провежданата политика във връзка с парковете и градините в София.

Градоначалникът подсети, че допреди няколко години никой не е желал да върви в парковете, тъй като те не са се косели, до момента в който през днешния ден са цялостни с хора.

Фандъкова уточни, че в плана на подробния организационен проект се планува построяването на нови обекти, от които обаче тя считала, че няма потребност.

Тя напомни, че сред 1997 година и 2005 година елементи от Борисовата градина или са били продадени, или са включвани в търговски сдружения и не е елементарно частната благосъстоятелност да се направи общинска. По нейни думи сега за четири обекта се работи да се възвърнат на общината и да не се отдават още веднъж чартърен.

Относно рецензиите на общински съветници към подробния организационен проект на Борисовата градина столичният кмет подсети, че тече публично разискване на плана, в което може да се включи всеки. Тя акцентира и че проектът ще влезе в действие едвам откакто бъде гласуван от Столичния общински съвет.

Според Фандъкова стадионът на ЦСКА би трябвало да се реконструира, само че без в допълнение разширение, а в досегашните граници. Тя уточни, че за това се е договорила с министъра на спорта Красен Кралев. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР