Вече 10 години групировката, която управлява България, на практика се

...
Вече 10 години групировката, която управлява България, на практика се
Коментари Харесай

Елена Йончева, БСП: Аферата с апартаментите не е корупционен скандал, а търговия с власт

„ Вече 10 години групировката, която ръководи България, на процедура се е сраснала с проведената престъпност “. Това сподели представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и лидер на листата на Българска социалистическа партия за идните евроизбори Елена Йончева пред БСТВ, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Тя добави, че е тъжно да гледаме доколко се е разпаднала България поради тях. „ Аферата с жилищата не е корупционен скандал, а търговия с власт, която не се прости на никое място в Европа и Америка “, сподели още националният представител, оповестява " Фокус ".

Йончева съобщи, че тя би трябвало да бъде разкрита до дъно, а не просто един или двама души да подадат оставка. Тя разяснява, че ръководещите се пробват да изкупят цялата виновност с Цецка Цачева, по чието време като ръководител на Народното събрание е признат лобисткият закон, облагодетелстващ „ Артекс “. „ Не би трябвало да забравяме, че индивидът, който ревизираше първия скандал с жилищата на Цветанов, тогава началник на Национална агенция за приходите, и който тогава сподели, че няма нищо неправилно, по-късно стана народен представител от ГЕРБ. Как да бъдем сигурни, че тази търговия с въздействие ще бъде разследвана от антикорупционната комисия, откакто нейният състав бе препоръчан и гласуван от Цветанов и ръководещите “, попита Елена Йончева. Тя разяснява още, че Цветанов няма да бъде осъден и рискуван, тъй като е огромна фигура в ГЕРБ и държи локалните структури, по тази причина този случай ще бъде замазан. „ Нужни са избори, на които тези хора да бъдат осъдени от обществото. Евроизборите са избор на съмнение към ГЕРБ, те са метод, по който можем да ги премахнем и оттук насетне да стартираме да градим България “, уточни Елена Йончева.

„ Искаме достолепие и правдивост за България в Европа. За да получим тази правдивост, борбата би трябвало да стартира от тук. Тази борба е невъзможна без Европа, тъй като групировката е овладяла всички механизми и локалната власт “, сподели още Елена Йончева. Тя напомни, че в последния си отчет Европейска комисия установи, че 2/3 от сигналите за видни политически персони у нас се замитат. Йончева разяснява, че е значимо левицата да има повече гласове в Екологичен потенциал, тъй като по този начин ЕНП, с която Борисов се прегръща, ще бъде по-слаба. „ 10 години ръководещите ни отдалечават от Европа и обстоятелствата го демонстрират. Свободата на медиите става все по-малка, образованието и опазването на здравето затъват от ден на ден, а приходите са на дъното – 40% от хората живеят на прага на бедността. България има опция, ГЕРБ си отива и Българска социалистическа партия няма избор да не се оправи “, добави Елена Йончева.

Тя даде следващия образец за това, че ГЕРБ не се интересува от публичното мнение с оповестената социална поръчка за построяването на площадки за бежански центрове в Елхово, Любимец и Малко Търново, без да има какъвто и да е спор с локалните поданици. „ Само в Елхово ще бъдат построени краткотрайни жилища за над 1600 души, което е съвсем 20% от популацията, изясни тя и попита, приготвя ли се завръщане на мигранти, главно от Германия, в България откакто съдът на Европейски Съюз даде такава опция?

Елена Йончева разяснява офанзивите за КТБ, като посочи, че е считала, че няма да й повлияят, тъй като няма, от какво да се тормози. „ Доносите, които трима депутати от ГЕРБ направиха и се пробваха да създадат обществено неодобрение съумяха да ми повлияят отрицателно. Давам си сметка, че няма от какво да се окайвам, тъй като няма по какъв начин да нападнеш тази проведена незаконна група и да очакваш да ти се размине “, сподели още лидерът на листата на левицата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР