Вече 10 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите

...
Вече 10 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите
Коментари Харесай

Елхи на таланта на Фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!

Вече 10 години Фондация „ Стоян Камбарев “ сбъдва фантазиите на младите и надарени създатели, като ги поддържа финансово, морално и реализира съответни техни креативен планове.

Към обичайните, към този момент паметни Награди за полет в изкуството, Благотворителен Бал в Лондон и новата Награда за Кино 355, Деси Тенекеджиева и нейният екип още веднъж изненадват с блестяща и атрактивна концепция Елхи на Таланта - обществена, благотворителна и екологична акция на Фондацията.



Идеята на плана е компании, компании или частни лица да украсят своя жива елха, като създадат подаяние на Фондация „ Стоян Камбарев “, което ще отиде за поддръжка на младите гении на Фондацията и на даровити деца от 10 многодетни фамилии.

Елхите ще бъдат ситуирани пред НДК в интервала от 01.12.2019 – 15.01.2019, към огромната коледна елха на Столична Община, обичайно запалвана от Кмета на София на 1-ви декември, преди провеждането на годишния коледен концерт, на който участват доста столичани, посетители на града и публични лица.



Музикалните гении на Фондация „ Стоян Камбарев “ ще бъдат кулминационна точка в концерта и ще го закрият с ефектно коледно шоу.

Веднага след свалянето на украсата, всички дарени елхи ще бъдат засадени и ще сложат началото на нова Гора на Таланта.

С тази акция Фондацията ще разшири обсега на своята поддръжка отвън рамките на Академия „ Стоян Камбарев “, в която влизат повече от 70 млади създатели - всички номинирани и носители на Наградата за полет в изкуството.



Освен че ще финансира 5 едногодишни стипендии за 2020-та година, участия на лауреати на Фондацията в мастър класове и фестивали, няколко късометражни филми, коледната акция Елхи на Таланта, ще поддържа даровити деца от 10 многодетни обществено слаби фамилии.

В деня на събитието, под всяка една елха, ще бъдат поставени доста дарове за авансово определените фамилии, в които най-малко едно от децата се занимава с изкуство. Многодетните фамилии ще получат и ваучери за покупки от хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и други от сътрудници на акцията.



От този миг нататък тези надарени деца ще станат част от огромното семейство на Фондация „ Стоян Камбарев “, която ще следи тяхното развиване и ще ги поддържа и в бъдеще.

Актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева се пробва да притегли в коледната акция и донори от Лондон, където живее:

„ Търсим благодетели, които да станат наши коледни ангели! Представете си, какъв брой би било прелестно, след 10 години да имаме нова Гора на Таланта с 400 - 500 елхи, с помощта на всички нас!

Бих желала да поканя всеки, който желае да направи положително и се припознава в нашата екологична благотворителна акция да се включи, посредством подаяние или посредством дарове или ваучери за фамилиите.

Правейки подаяние, вие ще иматe ваша жива елха, която ще краси столицата, ще подкрепите гений, както и ще дадете живот на нова иглолистна Гора на Таланта.

Щастлива съм да разглася, че първите Елхи на Таланта към този момент имат своите коледни ангели и да благодаря сърдечно на скъпите ни другари: госпожа Нели Беширова , WILKINSON Sword, ПОК Съгласие, госпожа Цветелина Николова - Катаржина Естейт, адв. Биляна Тончева, предприемачите Звезделин Протопопов - Proderma, Атанас Динев - Кари Резиденс и Добромир Христов, както и на юриста на Фондацията адв. Анна Попова! Продуцентската ми компания NOVA Film също ще закупи и украси своя елха.

От името на Фондация „ Стоян Камбарев “ особено бих желала да благодаря за партньорството на Столична Община и съм уверена, че Елхите на Таланта ще създадат пространството към НДК още по-магично и красиво по Коледа! “

Пълна информация за акцията може да намерите на www.kambarev.org

Може да се свържете с Фондацията посредством формалната й фейсбук страница: https://www.facebook.com/foundation.stoyan.kambarev/
или на имейл [email protected]

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР