Вдовицата на убития черногорски бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова,

...
Вдовицата на убития черногорски бизнесмен Джордже Михалевич – Наталия Гуркова,
Коментари Харесай

Наталия Гуркова в битка за $ 2 милиона със застрахователи! Останала без пари, вдовицата се връща на работа

Вдовицата на убития черногорски предприемач Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, е подготвена още веднъж да се завърне под светлините на прожекторите. Само 4 месеца след гибелта на брачна половинка си, някогашната миска е решила да стартира работа. Тя разгласи в обществената мрежа, че ще води седмична онлайн графа, в която ще показва знакови за България и света тематики, научи HotArena.

Близки до хубавицата издават, че тя има съществени финансови проблеми след разстрела на брачна половинка си. Той не й завеща пари, а задължения . Малко преди да го убият, Джордже бил изцяло опустошен и е продал съвсем всички диаманти, които семейството има. Наложи се жена му да се върне в панелния апартамент на родителите си в столичния жк „ Младост ” с децата.

Лъч вяра за Гуркова е компенсацията от затраховката „ Живот ”, която по документи й се поставя. Джордже имал направена лавица месеци по-рано и при положение на смъртен случай, вдовицата и децата следва да получат общо над Щатски долар 2 милиона от застрахователното сдружение. Тънката детайлност е, че застраховката не важи за територията на ЮАР и някои африкански страни, а Джордже бе изработен на сито точно там. Наталия обаче считала да води дело с компанията и да претендира най-малко за отчасти обезщетение. При всички положения, правосъдната борба ще се проточи дълго и едва ли скоро Гуркова ще види парите. 

„ Застрахователите не покриват риска в ЮАР, само че нормално склоняват да дадат някаква алегорична сума на околните, с цел да запазят репутацията си. Едва ли Наталия ще получи повече от Щатски долар 100 000, само че и това са пари ”, разяснява осведомен със обстановката човек от обкръжението й. Така или другояче, сега вдовицата нямала никакво прехранване и по тази причина е решила да стартира работа.

„ Новият ни план с режисьора Стилиян Иванов се споделя „ Те са! ”. Той ще притегля аудиторията на канала за видеосподеляне „ Ютюб ” и на обществените мрежи. Утвърдени в своята област хора ще приказват за пътя си към триумфа, само че те не всеки път ще бъдат добре познатите лица от екрана. Ще търсим самостоятелните отговори на безконечните въпроси: какъв брой коства триумфът, какво е любовта, защо са ни приятелите, необходим ли е бракът, за какво изневяряваме, значима ли е кариерата... Но освен това! „ Те са! ” е документ на нашето време, който ще се осъществя под формата на изявленията в типична за госта среда - работно място, места за занимания и отмора, на борда на аероплан или яхта...Изданията ще бъдат субтитрирани на британски език ”, похвали се една от най-красивите носителки на купата „ Мис България ”.

Наталия за първи път проговаря след нещастието със брачна половинка й, въпреки че към момента заобикаля тематиката за персоналния си живот. Тя избира да споделя за работата си и креативните си проекти, само че заобикаля мъчителните въпроси. Почитателите й показаха удовлетворение, че е съумяла да си стъпи на краката и лека-полека да се съвземе след убийството на Джордже. Гуркова персонално благодари на всеки, който й пожела триумф, заявявайки, че поддръжката на другари и почитатели значи доста за нея. В края на септември някогашната миска загуби обичания си мъж, който бе погубен посредством разстрел от двама маскирани мотористи наоколо до Йоханесбург. Южноафриканските медии оповестиха, че похитителите наблюдавали автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата. Не е загадка, че бизнесът на Михалевич не беше напълно законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес. Публична загадка е, че разстрела на Джордже е поръчан от черногорски мафиотски необут.

В края на 2013 година хубавицата претърпя първия сериозен удар по фамилията си – нейният свекър бе похитен и погубен в Йоханесбург, а локални управляващи заключиха, че изтезанието има връзка с престъпната активност на Джордже. Изтръпнала от боязън за личния си живот и този на децата си, Гуркова се заврърна в България и стартира да прекарва от ден на ден време на родна територия. Красавицата се опита да замаже ситуацията и отхвърли, че бащата на Михалевич е умрял от насилствена гибел. Тя упрекна жълтите медии за злостните злословия, които тиражират по адрес на мъжа й. „ Той беше тежко болен. Имаше усложнения с дишането, имаше и още здравословни проблеми. Влезе в болница. Наложи се да му създадат комплицирана животоспасяваща интервенция, която за жалост не съумя да преживее. Ние знаехме за този риск, докторите ни бяха предизвестили. Нелепо е да се написа, че е бил погубен ”, разяснява тогава Наталия.

С финансовата рецесия на Джордже започнаха и проблемите в брака му . Заговори се, че жена му има извънбрачни връзки, а слуховете за разлъка сред тях зачестиха. Запознати настояват, че поради богатото престъпно досие на брачна половинка си Гуркова изгубила съня си. Обезпокоена за сигурността на двете си деца, някогашната миска напуснала дефинитивно ЮАР и заживяла с майка си в столичния квартал „ Младост ”.
За гибелта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. Хора от обкръжението на Наталия настояват, че в продължение на седмици тя не можела да се отърси от шока, пиела и антидепресанти. Едва неотдавна съумяла да се съвземе и да продължи напред, най-много поради децата си Джорджия и Кристиян, които също имали потребност от поддръжка, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР