Вдовицата на нелепо убития преди 10 години Емил Шарков за

...
Вдовицата на нелепо убития преди 10 години Емил Шарков за
Коментари Харесай

Вдовицата на убития Шарков покани гостите в „Черешката” в новия си дом

Вдовицата на неуместно убития преди 10 години Емил Шарков за първи  път сподели новия си дом в „ Черешката на тортата ”. Който споделя от две годни с втория си сътрудник Лъчезар и щерка си.

Дамата подготви  салата на редове от домати с домакински каймак и сред редовете постави тиквички на грил, омеси погача със сирене по рецепта на майка си, сервира няколко разядки, за предястие сервира  карфиол, паниран в специфична панировка. За основно  ядене сготви пачи бутчета, а за десерт – пияно брауни с накиснати сушени плодове в благоуханен ром.

Милена Шаркова съумя да допре сетивата на гостите си с най-изискан усет. Но едно нещо се наби на очите на сериозните фенове. Те харесаха цялата й идея за вкусна и изискана вечеря, само че не можаха да си премълчат единствено един факт.

Изисканата дама е издокара с ослепителен тоалет, само че забележете, не обу високи токчета, а посрещна компанията по пухени чехли. 

А самите посетители се събуха  и цяла вечер шляпаха  по чорапи: ”Хареса ми вечерята на Милена, до момента в който не видях, че гостите са боси,  домакинята с формален тоалет, само че с някакви пухкави пантофи! ”, написа възмутена зрителка.А друга прибавя: ”Тя с туфли и вечерна рокля, което е неприемливо, под която се подават презрамките на сутиена, а всички други боси. Забелязах някакво изкуствено удивление към домакинята – в звук на първенюшката проява на „ жанр ”!, подлагат на критика по-наблюдателни фенове.

Автор:Фейсбук

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР