Вдовицата на Навални, Юлия, ще се обърне към 27-те външни

...
Вдовицата на Навални, Юлия, ще се обърне към 27-те външни
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални пред 27 външни министри днес

Вдовицата на Навални, Юлия, ще се обърне към 27-те външни министри на блока на 19 февруари.

В неделя тя разгласява в Инстаграм „ Обичам те “, дружно със фотография на нея и брачна половинка ѝ.

Западните водачи обявиха, че считат Кремъл за виновен за гибелта на мъжа ѝ.

Трети ден Кремъл не дава никаква информация за това къде е натрупа на Навални и какво може да разкрие то за метода, по който е умрял.

Майката на Навални, Людмила, и юристът му пътуваха през уикенда до наказателната колония IK-3 „ Полярен вълк “ в арктическия север на Русия.

Там Навални беше държан от предходната година, с цел да открият тялото му, само че получиха спорна информация от разнообразни институции за местонахождението му и си потеглиха, без да открият или видят останките му.

На Людмила, която за разлика от брачната половинка и децата на сина си, остава в Русия, в началото е било казано, че тялото на Алексей е откарано в Салехард, град наоколо до затворническия комплекс.

Когато обаче идва в моргата в събота, тя е затворена. „ Въртят ни в кръг и прикриват следите си “, съобщи говорителката на Навални Кира Ярмиш.

Иван Жданов, който управлява Фондацията за битка с корупцията на Навални, съобщи, че на юриста и майка му също е било казано, че повода за гибелта му е „ синдром на неочакваната гибел “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР