Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, който почина в съня си

...
Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, който почина в съня си
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов в авантюра с шофьора му - slava.bg

Вдовицата на милионера Стефан Шарлопов, който умря в съня си от инфаркт преди година и половина, безусловно разцъфна. Днес, останала наследница на голямо положение, изчислявано на сред 150 и 300 милиона лв., Бояна е очевидно разхубавяла и се любува на прелестен живот с новия си ухажор. Преди време, тя има връзка с водача на починалия си брачен партньор. Отърсила се е от неприятните мисли и изцяло е сменила имиджа.

Тези дни Бояна нажежи виртуалното пространство с разголени фотоси по бански, на които показва съвършена форма. Докато българският Доналд Тръмп бе жив, Бояна въобще не смееше да се разголи и изглеждаше много по-консервативно. Синеоката русокоска, която е майка на четири от петте му деца, смъкна траура година и три месеца след гибелта на бизнесмена.

Изцяло обнови и дрешника си, а в него към този момент е цялостно с къси рокли и поли, които акцентират сексапила й. Шарлопова почнала да харчи повече пари и за разкрасителни процедури. Макар че била същинска хубавица по рождение, с наближаването на 40-те Бояна се стараела да резервира младостта си за по-дълго време.

Докато Шарлопов бе жив, тя изглеждаше много по-консервативно поради патологичната му ревнивост.

Бояна имала голям почит от починалия хотелиер и водела много стеснен и непретенциозен метод на живот. Шарлопов с твърда ръка управлявал освен цялата си бизнес империя, само че и персоналния си живот. Бояна не давала никакви мотиви за ревнивост, защото цялото й внимание и време било ориентирано към четирите им деца – две дъщери и двама синове близнаци. Маститият бизнесмен обаче ревнувал 20 години по-младата си брачна половинка и не разрешавал да носи по-разкрепостени облекла.

„ Животът ми се обърна сега, когато стартира нашата връзка. Но Стефан постоянно ме е пазил да не се взема насериозно – да не хвърля едни пари по мен. Винаги е имало бюджет в къщата, който би трябвало да се спазва”, разказвала е Бояна, която по специалност е микробиолог. Въпреки положението, което натрупал през последните 25 години, най-голямата горделивост за Шарлопов било здравото му семейство. Милионерът обаче бил непоколебим и в офиса, и у дома, написа Уикенд.

Година след гибелта на Шарлопов, Бояна призна в телевизионно изявление, че не й се желае да остане сама в живота. „ Първо желая да намеря любовта в себе си и когато я намеря и се обичам задоволително, ще се появи и индивида, на който в действителност да дам любовта си. Аз, в случай че не мога да я дам на себе си, по какъв начин да я дам на различен? Не съм си определила време – в този момент 2 години, 3 години ще скърбя и ще бъда нещастна, а след това ще се впусна в любовта.

То просто идва в един миг и те удря като гръм от ясно небе. Ставаш малоумен... Това е доста хубаво нещо, само че не зная по кое време... Когато – тогава”, философства синеоката хубавица. Тя обаче не е до дъно откровена, тъй като малко след кончината на мъжа си, се впусна в случка с младия му и атлетичен водач, който остана на работа при нея. Днес двамата живеят на фамилни начала и харчат положението на починалия баровец.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР