Вдовицата на Илия Павлов отново се носи на крилете на

...
Вдовицата на Илия Павлов отново се носи на крилете на
Коментари Харесай

Дарина Павлова залюби млад доктор

Вдовицата на Илия Павлов още веднъж се носи на крилете на любовта. Това сподели тя в обществените мрежи със фотоси и видеа от рождения си ден, с който влезе в юбилейната си 60-годишнина. Дарина Павлова почерпи десетина души в бляскав ресторант, само че отдели особено внимание единствено на един от тях. Той седеше до нея от лявата страна на масата като знак, че е най-близо до сърцето й.

Актрисата от Долината на розите сияеше от благополучие и подскачаше като ученичка, до момента в който й поднасяха двуетажната торта с бял шоколад и ягоди, написа Телеграф. Танцуваше с горящите фойерверки в ръцете и палаво гледаше към своя джентълмен. Тя толкоз се бе разгорещила от неспокойствие, че горната част на черния й тоалет бе разкопчан и по този начин се разкриваше чудесна панорама – безценен дантелен сутиен, в който бе закачила розова роза сред гърдите.

Човекът, който кара Дарина Павлова да изживява втора младост, се назовава Джовани Анджолини. Той е роден през 1981 година, което значи, че е с 18 година по-млад от българката. Завършил е медицина, специализирал е ортопедия и травматология. Работи на цялостен работен ден в италианска болница.

През 2015 година става прочут от присъединяване си във „ ВИП Брадър “, където го избират за най-горещия доктор. Профилът му в обществените мрежи е изпълнен с разголени фрагменти, на които обилно демонстрира тялото си за грях. През март медиите на Ботуша писаха, че е утешавал тв водещата Мишел Хунцикер след раздялата й с фешън бизнесмен, а най-дългата му връзка е траяла цели 13 година – приятелката му го зарязала след излизането му от Къщата поради флирт с една от съквартирантките.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР