Вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая тихомълком се е отървала от

...
Вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая тихомълком се е отървала от
Коментари Харесай

Мая Илиева продаде тихомълком скандалния хотел Дюн на Слънчев бряг

Вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая тихомълком се е отървала от скандалния хотел " Дюн " в курорта Слънчев бряг> Това демонстрира инспекция, направена от в. " България Днес ".

Сделката е част от трансформацията на страховитата в предишното формация ВИС-2. Тя започва преди към две години с огромно закриване на компании и ликвидация на парцели, наследени от вдовицата на Главния. След като Илиева изтъргува и фамозната марка " ВАИ Холдинг ", пристигна ред и на перлата в империята, основана от починалия ѝ брачен партньор.

Хотелът, вдигнатият от Главния, от години е в центъра на всеки скандал за презастрояването и противозаконното строителство в Слънчев бряг. Повод е фактът, че бутиковата постройка със 70 стаи, винарска маза, ресторант, паркинг и басейн е вдигната безусловно върху плажа в курорта. През годините ДНСК на няколко пъти разгласи постройката за противозаконна поради обстоятелството, че плажната линия е изключителна държавна благосъстоятелност. Проверките на инспекторите и следствието на прокуратурата по този начин и не съумяха да принудят вдовицата на Главния да унищожи хотела. След серия обжалвания постройката си остана на мястото като самобитен знак на мутренския преход, бетонирал до краен лимит Черноморието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР