Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши

...
Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес консултант. Адриана Тюркмен реши
Коментари Харесай

Вдовицата на Фатик стана финансов консултант - slava.bg

Вдовицата на Филип Найденов–Фатик, стана бизнес съветник. Адриана Тюркмен реши да се впусне в областта на финансовото консултиране и стартира работа за огромна европейска компания.

Фирмата е профилирана в региона на обезпечаване на фамилиите, пенсионно обезпечаване и спестяванията. А българският клон има три офиса, като най-големият от тях е в София.

Именно към него работи и Тюркмен.

Любопитна детайлност е, че консултантите в компанията не са на трудов контракт, а получават хонорар за всеки притеглен клиент и по отношение на сумата, която той влага във компанията. В един миг, по-успешните членове на компанията основават и екипи, като могат да стигнат даже до позицията управител.

Тюркмен е финансов съветник от няколко месеца, а преди този момент е минала образование. Явно вдовицата на Фатик се оправя сносно с новия бизнес, защото даже е била поканена да взе участие в коледния бал на компанията в Будапеща.

От известно време интерес към новото бизнес начинание на майка си, интерес демонстрира и дъщерята на Фатик–Адриана. По-малката наследничка на боса даже към този момент е посетила няколко семинара на компанията, написа „ България днес”.

Въпреки че през последните години Адриана разпродаде немалка част от парцелите на семейството в София, въпреки всичко разполага с задоволително, с цел да живее пищно. Вдовицата на Найденов разполага с няколко жилището в столичния квартал „ Лозенец”, както и с имот от 2,5 декара на „ Цар Симеон”.

Адриана има и няколко пространства в столичен мол, които отдава чартърен за баснословни суми.

Бизнес дамата дотам е завишила цените, че може да живее умерено единствено от тези доходи. Но явно е отворена и към нови благоприятни условия за печелене на пари, а новият й бизнес е доказателство за това.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР